Antoine Endtz

Antoine Endtz is een advocaat, dat bekend staat om zijn de- escalerende aanpak wijze en volgens hem is communicatie de sleutel tot het oplossen van elke zaak.

De-escalatie

Waar de meeste advocaten volgens het escalatie model werken, waardoor rechtszaken en geschillen, alleen maar langer worden en duurder worden, werkt  volgens het de-escalatie model. Door goede communicatie kunnen beide partijen krijgen wat ze willen en hierdoor worden de geschillen makkelijker opgelost. Door deze de-escalerende aanpak zijn de cliënten ook goedkoper uit doordat ze niet in lange rechtszaken verwikkelt raken.  De meeste advocaten werken niet op deze manier, omdat ze snel hun zakken willen vullen en daarvoor hebben ze baat bij escalatie en langdurige rechtszaken, ze worden immers per uur betaald.

Een vaste tarief

Antoine Endtz heeft dan ook een advocatenkantoor opgezet, om zijn visie van het advocatuur uit te breiden. De advocatenkantoor draagt de naam Endtz & Co en naast het unieke werkwijze gebaseerd op de-escalatie, bied Endtz & Co ook vaste tarieven. Dit betekent dat ze geen uurtarief handhaven, maar een vaste tarief om jouw zaak te behandelen, zo weet je precies hoeveel geld je kwijt bent en kom je aan het einde van je zaak niet voor een flinke rekening te staan. Volg Antoine Endtz op Twitter om meer ever hem en zijn unieke advocatenkantoor te leren.

Leave a Reply