AR Drone

ar droneEen ar drone is een zeer leuke gadget die je overal zou kunnen gebruiken.  Drones zijn al langer ontwikkeld en worden ook al een ruime tijd ingezet om verkenningen en andere acties uit voeren. Je moet hierbij denken aan militaire verkenning en spionage activiteiten en militaire oorlog handeling zoals het aanvallen van de vijand of het bombarderen van gebieden. Deze Drones zijn nooit te koop geweest voor het grote public en zullen het ook nooit worden, dit voor de voorhand liggende redenen. Meer informatie over militaire drones vind je op Wikipedia.

Laatste jaren zijn drones ontwikkeld voor het grote public, de bekendste en meeste populaire hiervan is de ar-drone. Deze drones zijn gemaakt om in een bewoond gebied door een onervaren piloot bestuurd te worden zonder schade aan te richten. Deze drones zijn dan ook niet al te groot en hebben niet al te veel functies. Wil je meer hierover lezen? Kijk dan eens op ar-drone.nl

Wat is het leuke aan een AR Drone?

Het leukste aan een ar drone is het ingebouwd camera waar over het beschikt, je kan de beelden die deze camera maakt door middel van een live feed op de app waarmee de drones bestuurt wordt bekijken. Dit kan hele leuke taferelen opleveren. Je kan bijvoorbeeld een sneak a peak op de naaktstrand nemen.

 

Leave a Reply