Auto invoeren vanuit Duitsland

Bespaar veel geld

auto invoeren duitslandWoont u in Nederland en is uw huidige Fiat wel over zijn beste periode heen? Of moet de Mercedes vervangen worden en zoekt u hiervoor een mooie authentieke vervanger? Hebt u echter niet zoveel geld te spenderen aan een nieuwe auto? Kies dan voor het invoeren vanuit Duitsland! Dit zal u namelijk veel geld besparen. U betaalt veel minder geld aan BPM, de aanschafbelasting voor het kopen van een nieuwe wagen in Nederland. Dit is één van de grote voordelen van een auto invoeren vanuit Duitsland en het is dan ook de hoofdreden dat steeds meer mensen hiervoor kiezen.

Bereken de kosten

Wellicht hebt u zelf al ervaring met het kopen van een Duitse wagen en deze invoeren, maar aangezien u op deze website zit, zullen we er even van uitgaan dat dit niet het geval is. U hebt het echter misschien wel van een collega of familielid gehoord en u kunt hierboven ook nogmaals lezen dat het goedkoper is om een nieuwe volkswagen uit Duitsland te halen. Maar hoeveel scheelt het dan precies? Hieronder hebben wij een aantal factoren op een rijtje ingezet waar u rekening me moet houden zodra u een auto invoeren wilt:

Het transport naar Nederland: rijdt u zelf of komen hier transportkosten bij kijken?

De verzekering om de wagen naar Nederland te rijden. Dit betaalt u natuurlijk als bijkomende kosten.

De kosten voor een RDW keuring en indien nodig de APK kosten.

De BPM die een stuk lager zal zijn dan wanneer u de wagen in Nederland aanschaft.

Vind de beste wagens

Er is een zeer eenvoudige manier om een mooie Duitse auto te vinden en dit is de Duitse online zoekmachine. U kunt kiezen voor verschillende websites. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan auto.de, Autoscout24.de, mobile.de, of PKW.de. U kunt hier allemaal terecht wanneer u een auto invoeren gaat. Let wel even op bij de auto invoeren vanuit Duitsland. U betaalt namelijk vaak meer voor invoeren vanuit Duitsland nabij de oosterse grens. Duitsland is natuurlijk erg groot en het kan dus flink in prijs schelen waar u precies winkelen gaat. Zoek het liefste iets in de buurt van de grens met Nederland.

Hulp bij de import

Wilt u meer weten over het invoeren van een nieuwe Golf, een luxe Porsche of een degelijke BMW? Kijk dan even verder en ontdek vandaag nog hoe u dit het beste kunt doen. Wij helpen u bij een auto invoeren vanuit Duitsland, of het nu een nieuwe of tweedehandse wagen is.

Leave a Reply