Borus Kinderopvang is er voor de kinderen

images (28)Borus Kinderopvang in Hoofddorp is een unieke kinderopvang met professionele zorg. Het is veel meer dan alleen een opvang met hun professionele zorg, is het een extensie van het zorg dat de kinderen thuis krijgen.

Borus Kinderopvang werkt met een duidelijke plan, om een gezellige en comfortabele omgeving te creƫren, waar kinderen de ruimte hebben om te leren. Het kinderopvang moet een tweede thuis voor de kinderen worden, waar ze zich veilig en prettig voelen, zodat ze zich op alle gemak kunnen ontwikkelen. Borus Kinderopvang vind het individu ook heel belangrijk, daarom nemen ze tijd voor elke kind dat hun is toevertrouwd, wat bij de meeste kinderopgangen niet gebeurt.

Borus Kinderopvang gaat ook veel verder in zijn zorg van de kinderen, zo hebben ze een optreden verzorgt, om de week van het zieke kind te starten. Voor de optreden werden de meiden van Djumbo gevraagd, om op te treden en dit deden ze dan ook. Het optreden van Djumbo werd in het kinderopvang zelf gehouden. Door verschillende stichtingen, werden basisscholieren gevraagd om het optreden bij te wonen en mee te doen met de week van het zieke kind. Het optreden van Djumbo was een grote succes en de basisscholieren waren helemaal klaar voor. In de week van het zieke kind, werd door de basisscholieren geld ingezameld, voor de zieke kinderen.

Leave a Reply