Bruidstaart ontwerpen

Niemand koop haast meer een kant en klare bruidstaart. De bruidspaar wil vaak zelf de taart ontwerpen en deze laten maken. De meeste bakkerijen bieden deze optie dan ook aan.

Bruidstaart bespreking

Bruidstaart ontwerpenWanneer het bruidspaar de taart wil bestellen vind er een bruidstaart bespreking plaats met de bakker. Ze kunnen tijdens de bespreking de verschillende smaken taart proeven en er vind ook een ontwerp bespreking plaats. Ze kunnen hun ontwerp tonen of bespreken wat ze precies willen. De bakkerij zal dan kijken of het mogelijk is. De meeste bakkerijen gaan elke uitdaging aan en het komt zelden voor dat een bruidspaar te horen krijgt, dat er iets niet mogelijk is.

Hoge kosten

Afhankelijk van wat het bruidspaar wil kan de prijs van de bruidstaart flink oplopen. Zo kunnen ze al makkelijk tegen de paar duizend euro komen en de meeste mensen hebben het er voor over. Zo was er onlangs in Katwijk een bruidstaart van 6 meter gemaakt. De bruidstaart had wel een prijskaartje van ruim 5 duizend euro. De gasten kregen ieder geval wel genoeg taart en ze kregen nog stukjes mee naar huis.

Mensen hebben er zoveel geld voor over, omdat de bruidstaart een centrale rol speelt. De traditie van de bruidstaart snijden en aan elke voeren is dan ook een belangrijke stukje ceremonie bij het trouwfeest. wil je ook een bruidstaart op maat laten ontwerpen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply