Cursus engels

Cursus Engels

In Den Bosch zijn ze in een aantal scholen met een pilot programma begonnen. Leerlingen op die scholen krijgen namelijk al in groep 1 Engels.

cursus engelsOp de scholen zal er een aantal uur per week in het Engels les gegeven of dit nou echt nodig is, hebben mensen verschillende meningen over. In Nederland kunnen de meeste mensen immers goed Engels en die zijn niet in groep 1 begonnen, met het Engels leren. Je hebt er dan ook voorstanders en tegenstanders. De voorstanders vinden het heel goed plan, omdat de kinderen zo vloeiend Engels leren spreken. De tegenstanders vinden dat de kinderen eerst vloeien Nederlands moeten leren spreken.

De pilot programma is gestart na aanleiding van de kabinetsplannen. Die willen namelijk strengere regels doorvoeren in het onderwijs. In de toekomst moet de niveau Engels namelijk zo een 15 procent hoger en leerlingen die een diploma willen, zullen dan ook voor Engels moeten slagen. De wetsvoorstel is al door de tweede kamer en het zal niet lang duren, voordat het van kracht word.

Veel ouders zetten daarom dan ook hun kinderen vaker op een cursus Engels leren. In de cursussen word er beter aandacht besteed aan het Engels leren en krijgen de scholieren individuele hulp. Zo willen ouders het niveau van hun kinderen omhoog halen. Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply