De nieuwe smartphone van Sony

Sony is weer met een nieuwe smartphone gekomen, deze keer met een hele compacte telefoon die je met 1 hand kan bedienen, namelijk de xperia z1 compact.

Sony xperia z1 Sony is een hele bekende merk, die we vooral kennen van het spelconsul playstation, maar het maakt allerlei consumenten elektronica van computers tot smarthorloges. Laatste jaren richt het zich ook op smartphones en begint aanzienlijk vooruitgang te maken, met elke nieuwe model, komen steeds meer opties bij, en het word steeds compacter. Nu is het hun gelukt om alle opties van de Sony xperia z1 in een veel compacter model te stoppen en zelfs nog meer opties aan toe te voegen, zo heeft de compacte versie beschikking over een krachtigere camera. De nieuwe Xperia z1 compact doet zijn naam eer aan en het is nu een van de meest compacte smartphones op de markt.

Je kan nu een Sony Xperia z1 compact bij een telefoon abonnement nemen of het lost kopen in de winkel. Je kan het natuurlijk ook online kopen, wat meestal veel goedkoper is dan in de winkels. Online kan je makkelijk alle aanbieders vergelijken en zo bij de goedkoopste jouw smartphone kopen. Bij abonnementen krijg je online ook nog vaak leuke extra’s. Kijk op deze website voor meer informatie.

Leave a Reply