Duinrell

Duinrell trekt al jaren mensen van over het hele land aan en zelfs mensen over de grens komen naar Duinrell voor een weekendje weg of zelf soms een aantal weken. Je hebt namelijk de mogelijkheid, om in Duinrell te verblijven.

DuinrellDuinrell is een pretpark in Wassenaar, dat naast het attractiepark ook over een camping beschikt. De hele jaar door komen mensen naar Duinrell, ook wanneer het attractiepark gesloten is. Duinrell bied namelijk vele voordelen en dit vaak ook nog eens met een Duinrell korting. Zo is het vaak mogelijk, om een Duinrell korting te krijgen op het verblijf.

In Duinrell zijn er meerdere keuzes voor het verblijf. Je kunt je eigen tent meemen en een plaats huren om te kamperen. Je kunt ook een bungalow huren, waarvan Duinrell vele heeft. Ze hebben basis, luxe en premium bungalows, deze kunnen dan ook gewoon door het hele jaar gehuurd worden. In de zomerseizoenen is ook het attractiepark open, waarvan de gasten gratis gebruik kunnen maken.

Je hoeft natuurlijk niet in Duinrell te verblijven, om te genieten van het pretpark, want ze geven ook vaak Duinrell korting op de tickets. Met de ticket kun je de hele dag door de attracties gebruiken en je kunt ook 2 uurtjes naar de tikibad, wat een tropische zwembad is.

Leave a Reply