Een student van Technische Universiteit Eindhoven

Voor deze artikel hebben we een uitblinker van de Technische Universiteit Eindhoven uitgekozen. Deze student heet Rob Mankor en hij is vorige jaar afgestudeerd, met een bachelor in bouwkunde.

Passie voor bouwkunde

Technische Universiteit EindhovenRob Mankor heeft dan ook een hele grote passie voor bouwkunde, daarom begon die met zijn studie bouwkunde begonnen. Het ging niet allemaal even makkelijk voor Rob Mankor, want nadat die was afgestudeerd van het VWO, moet die eerst een jaartje werken, voordat die kon gaan studeren. Hij had het geld namelijk nodig om te kunnen studeren. Toen die eenmaal het geld bij elkaar had gewerkt ging die aan het Technische Universiteit Eindhoven studeren.

Nu die afgestudeerd is wil hij nog niet fulltime gaan werken, maar eerst iets van de wereld zien en nog liefst een vreemd taal leren.

Passie voor muziek

Rob Mankor ook nog een grote passie voor muziek en heeft nog zelf in een bank gezeten, the Loud Lions. Hij en zijn vrienden hadden de hoop om door te breken, maar dit is helaas niet gebeurt. Dit maakte hun passie er niet minder op en Rob Mankor is nog steeds een grote muziekliefhebber en speelt nog vaak op de gitaar.

Wil je nog meer leren over deze student? bezoek dan zijn website http://www.robmankor.nl.

Leave a Reply