Geboorte bedankjes

Geboorte Bedankjes

Vaak zetten mensen een eigen onderneming op en er zijn vaak ook ondernemingen, waar het werk vanuit huis gedaan word. Een nieuwe trend in Nederland zijn de geboortebedankjes en veel ondernemers zetten hierop in.

Geboortebedankjes maken

Geboorte bedankjesDe vraag naar geboortebedankjes is gestegen en waar vraag is moeten er ook goederen zijn. Zo zijn er mensen dat thuis leuke geboortebedankjes maken en ze verkopen het dan online. Het zijn vaak hele leuke dingen en ze kosten meestal 1 of 2 euro per stuk. Zo kunnen mensen geboortebedankjes goedkoop kopen en verdienen andere mensen weer wat geld.

Vaak word dit naast de reguliere baan gedaan als een hobby, maar er zijn ook mensen dat echt een bedrijf van hebben gemaakt. Sommige zijn zelfs zo groot geworden, door de toenemende vraag naar geboortebedankjes goedkoop, dat ze personeel hebben aangenomen en een pand huren.

Waar komen ze vandaan?

De geboortebedankjes zijn komen overwaaien uit Belgiƫ, want daar is het al een grote traditie. In Belgiƫ is het al eeuwen heel gewoon, om bij kraamvisite geboortebedankjes aan de visite te geven. In Nederland is het een nieuwe trend, maar het lijk wel erop dat het hier ook wel een traditie kan worden. Als we kijken naar het aantal verkochte geboortebedankjes per jaar en het aantal winkel dat het verkopen, kunnen we er eigenlijk wel zeker van zijn.

Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply