Geld uit sloopauto halen

Je hoeft je sloopauto niet weg te geven, want hier valt nog geld uit te halen en je kunt er leuk aan verdienen. Een sloopauto is veel meer dan alleen een hoop oud ijzer. Door hoge prijzen van grondstoffen is een sloopauto dan ook meer waard geworden.

Geld uit sloopauto halenTegenwoordig word alles aan een sloopauto hergebruikt. Het wordt niet meer naar een autokerkhof gebracht om daar te rusten totdat die vernietigd word. Tegenwoordig word je sloopauto gratis opgehaald en je krijgt er ook nog een leuke bedrag voor terug.

Een sloopauto wordt eerst gedemonteerd en daarna worden alle onderdelen eens goed bekeken. Hierin wordt er onderscheid gemaakt tussen bruikbare onderdelen. Dit zijn onderdelen dat nog goed werken of gerepareerd kunnen worden. Deze onderdelen worden ingepakt en kunnen later verkocht worden. Oude auto onderdelen worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Vooral in derdewereldlanden is er veel vraag naar, omdat ze daar nog vaak in oude auto modellen rijden.

Een gedemonteerde auto wordt daarna nog gebruikt voor zijn onderdelen. Eerst worden de materialen gescheiden en daarna kunnen ze als nieuwe grondstof gebruikt worden. Het proces van hergebruiken van oude automaterialen wordt ook wel mijnen in de stad genoemd, omdat er grondstoffen worden ingewonnen in de stad.

Kijk voor meer informatie op een van de volgende sloperijen:

Leave a Reply