Inbreker opgesloten

In Amsterdam gebeurde er afgelopen week iets wonderbaarlijks, een inbreker werd namelijk opgesloten door een slotenmaker.

Inbraak kantoor

slotenmaker Toen afgelopen week vrijdag, een medewerker van een administratie kantoor terug ging, omdat die zijn telefoon vergeten was, zag die dat het slot van het kantoor opengebroken was. Hij belde direct met de politie, die het pand vervolgens controleerde en tot de conclusie kwam dat de inbreker al weg was. Nadat de medewerker met zijn werkgever had gebeld, werd er een slotenmaker ingeschakeld, waarna er een nieuwe slot geplaatst werd. De werkgever had om een nieuwe anti-inbraak slot gevraagd en ook gevraagd dat de nieuw slot, op de andere deuren gezet zou worden gezet.

Inbraakbeveiliging

De slotenmaker installeerde een nieuwe anti-inbraak slot, met een profielcilinder op alle deuren. Na de installatie vertrok iedereen weer, maar het blijkt dat de inbreker nog in het pand zat. De politie kwam hierachter, toen de inbreker zelf naar de politie belde voor hulp. De inbreker belde op zondagavond naar de politie, na twee nachten in het pand doorgebracht te hebben, door honger kon die het niet langer uithouden. Het blijkt dat de sloten, dat de slotenmaker geplaatst had heel effectief waren en nadat de inbreker uit zijn schuilplaats was gekomen, kon die de sloten niet forceren of kapot maken.

Hij had nog geprobeerd om de deur te slopen, maar de zware eikendeur was niet kapot te krijgen. Hij heeft het nog wel 2 dagen geprobeerd, maar helaas de sloten van de slotenmaker waren te effectief en moest hij de politie bellen om hem te redden.

Leave a Reply