iPhone reparatie

Is een iPhone repareren gratis? 

iphone reparerenAls je schade onder de garantie van je telefoon valt dan wordt de reparatie gratis uitgevoerd maar als je om een of ander reden geen aanspraak kan maken op de garantie moet je de kosten voor de reparatie zelf betalen. De kosten hiervoor vallen in de meeste gevallen heel erg mee.

Hoe laat je een iPhone repareren?

Als je telefoon nog onder garantie valt dan neem je gewoon contact op met het bedrijf bij wie je de telefoon hebt gekocht en je krijgt dan vervolgens te horen wat je moet doen om je toestel te laten repareren. Meestal krijg je een reparatie nummer waarmee je vervolgens contact op moet nemen met een reparatie bedrijf. Je stuurt vervolgens aan de hand van de instructies die je krijgt je telefoon op.

Als je telefoon niet onder de garantie valt moet je zelf opzoek gaan naar een bedrijf dat iPhones repareert, een voorbeeld hiervan is deze website. Als je eenmaal een bedrijf hebt gevonden dan volg je de instructies die je van het bedrijf krijgt om je telefoon op te sturen. Je telefoon wordt dan binnen de afgesproken periode gerepareerd en terug gestort. Let wel op dat je een erkende bedrijf uitkiest voor het uitvoeren van de reparaties.

 

 

Leave a Reply