Luxe en toch betaalbaar

De kleding van modemerk Jacky Luxury straalt luxe uit en het is heel betaalbaar, daarom is het dan ook eenĀ  mooie modemerk voor alle dames.

jackyDe collectie van Jacky Luxury is heel mooi en modieuze, de ontwerpers gaan dan ook de hele wereld over om inspiratie op te doen. Je vind de verschillende invloeden dan ook terug in de kleding, wat op zich heel uniek is en de prijzen die je ervoor betaalt, zou je zeker niet verwachten. Voor de meeste modemerken betaal je een kleine fortuin en als je de kleding van Jacky Luxury ziet, zou je hetzelfde verwachten. Ondanks de kwaliteit en de uitstraling van de kleding, worden ze voor wel hele lage prijzen verkocht, want de bedoeling is dat elke vrouw zich mooi kan kleden, in de modemerk van Jacky Luxury.

Jacky Luxury is 8 jaar geleden opgericht en heeft nu al wereldwijd 500 verkooppunten en het aantal blijft maar toenemen. Ze zijn zelfs een modelijn begonnen voor meisjes, naast de vrouwen modelijn. Desondanks het populariteit en naamsbekendheid houden ze zich vast aan het principe, betaalbare modekleding. Je kan de modelijn tegenwoordig ook heel goedkoop online kopen, in de webwinkel van Jacky Luxury zelf, of bij de tientallen andere webwinkels, die ook de betaalbare modemerk verkopen. Meer weten of direct kopen? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply