Meubels van goede kwaliteit kopen

Meubelmakerij2

Meubels van echt goede kwaliteit koop je bij een meubelmakerij en dan heb je ook echt een meubel die honderden jaren mee gaat.

meubelmakerij2Een meubelmakerij is de werkplaats van meubelmakers die de meubels met de hand maken, van het maken van de onderdelen tot het in elkaar zetten van de meubels. Alles word gewoon met de hand gemaakt en perfect afgewerkt. Een meubel maken duurt zo wel veel langer, maar het is dan ook echt een werk van kunst en het is iets waar je nog lang van zult genieten. Helaas zijn er steeds minder meubelmakerijen actief, omdat de massaproductie van meubels hun werk wegneemt. Consumenten kopen hun meubels bijna altijd bij de grote winkelketens, zoals IKEA of Leen Bakker,die hun meubels uit de massaproductie inkopen of zelf in grote aantallen producten.

Dit is natuurlijk veel goedkoper maar het neemt toch iets weg, als je een kast, tafel, of een bed hebt die met de hand gemaakt is, ziet het er heel uniek uit en het geeft je een heel ander gevoel. De meubels die met hand zijn gemaakt zijn ook veel duurzamer, omdat ze door een expert zijn gemaakt en niet door de consument zelf in elkaar gezet met een paar schroeven. Ben je op zoek naar een meubelmaker? Kijk dan eens op een van de onderstaande links.

Leave a Reply