Online beltegoed kopen

Mijn beltegoed opwaarderen

in de winkel beltegoed opwaarderenIk zat vorige zondagmiddag thuis en het regende buiten heel met een wind die wel leek te huilen, ik moet helaas naar buiten gaan want mijn beltegoed was op en ik moest een dringend bellen dus er zat er niks op dan naar buiten gaan. Ik moest de storm trotseren en een half uurtje lopen voordat ik eindelijk bij de super was en beltegoed kon kopen. Aan achter de balie stond een vriendelijke meneer waar ik een gesprek mee voerde over het weer en hoe ik in deze storm helemaal naar de super was gelopen om beltegoed te kopen zodat ik mijn beltegoed kon opwaarderen. Na even gelachen te hebben vertelde de meneer dat ik de volgende keer maar beter gewoon mijn beltegoed online moet opwaarderen. Ik wis niet eens dat het zo kon en voelde me behoorlijk stom dat ik helemaal in de regen beltegoed was gaan kopen terwijl dat heel makkelijk online kan. Nu koop ik mijn beltegoed gewoon online via www.beltegoedopwaarderen.info het is binnen een paar minuten gedaan en ik hoef mijn huis niet eens uit.

Instructie beltegoed opwaarderen

Als je eenmaal beltegoed hebt gekocht of dat nou online was of in een winkel in beide gevallen moet je nog je beltegoed opwaarderen. Op de bon of de kaart en in het geval van online kopen op je scherm staan de instructies van hoe je moet opwaarderen. Wat je altijd moet doen is bellen naar het nummer dat word aangegeven daarna volg je de instructies in de keuze menu tot je in een submenu komt waar je de unieke code kan invoeren die je gekregen hebt bij het kopen van je beltegoed. Nadat je de juiste code hebt ingetoetst is je beltegoed opgewaardeerd en kan je er gelijk gebruik van maken. Wil je meer weten over beltegoed opwaarderen bezoek dan ook eens deze website.

Leave a Reply