Paella rijst

Als je paella gaat maken, moet je toch echt de paella rijst gebruiken, anders word het lang niet zo lekker, als wanneer je wel gebruik maakt van het speciale rijst. 

paela rijstDe paella rijst die je in de meeste winkels in Nederland kan kopen is de bomba van het merk Fellera. Ik zou je zeker aanraden om de paella rijst te kopen, want anders word de paella echt niet hetzelfde. De paella rijst is echt uniek in dat het de smaken lekker in zich opneemt en heel rijk van smaak word, de andere soorten rijst kunnen dit niet.

De rijst is natuurlijk het belangrijkste onderdelen voor de rest kan je verschillende soorten vlees gebruiken, zoals vis, kip, konijn en schelpdieren. Online vind je heel veel leuke paella recepten die je thuis kan maken en het is heel leuk om verschillende soorten paella te maken, het is bovendien ook heel erg lekker. Tegenwoordig word er over de hele wereld paella wedstrijden gehouden, om te kijken wie de lekkerste paella maakt en het is natuurlijk wel leuk om de winnende recepten uit te proberen.

De recepten vind je online makkelijk door gebruik te maken van Google, je hoeft enkel de woorden paella recepten in te voeren in de zoekmachine en je vind duizenden heerlijke recepten. Meer weten? Klik hier of hier.

Leave a Reply