Pannenkoekdag

Pannenkoekdag op de laatste vrijdag van maart, waarop veel aandacht word besteed aan pannenkoeken en ouderen.

Aandacht voor de ouderen

kant en klare pannenkoekenOp de Pannenkoekdag ligt het nadruk op pannenkoeken en ouderen. Op de Pannenkoekdag worden natuurlijk heel veel panenkoeken gemaakt en gegeten. De meeste panenkoeken worden door scholieren gemaakt, die de pannenkoeken voor de ouderen uit de buurt te maken. Zo is er een gezellige dag van pannenkoeken eten en is er tegelijkertijd aandacht voor de ouderen, waar meestal toch heel veel weinig aandacht voor is.

Panenkoeken maken

De pannenkoeken worden meestal niet helemaal zelf gemaakt, omdat er hiervoor geen faciliteiten zijn of er moeten te veel pannenkoeken gemaakt worden. De meeste scholieren maken dan ook gebruik van kant en klare pannenkoeken, dat enkel opgewarmd hoeft te worden. Deze pannenkoeken smaken net zo lekker als de pannenkoeken die je zelf maakt, maar ze zijn wel sneller klaar. Je hebt zelfs ambachtelijke kant en klare pannenkoeken, dat zelfs veel lekkerder zijn dan de pannenkoeken die je zelf thuis kan maken.

De ambachtelijke kant en klare pannenkoeken zijn wel iets duurder, maar sommige scholieren kopen het toch, om zo hun respect voor hun oudere medemens te tonen. De ouderen zullen de ambachtelijke kant en klare pannenkoeken, natuurlijk ook meer waarderen. Meer weten? Klik hier

Leave a Reply