Puur natuur

Bijenpollen

Wist je dat ons lichaam gemaakt is, om natuurlijke voeding op te nemen? Ons lichaam werkt dan ook veel beter, wanneer het natuurlijke voedingstoffen binnen krijgt.

bijenpollenNiets is meer natuurlijk als honing en het zit ook vol met gezonde voedingstoffen. Het word al duizenden jaren, als natuurlijk zoet maker gebruikt. Suiker is natuurlijk niet een natuur product, maar een landbouw product. Honing is natuurlijk lekker als zoet maker en nog eens gezond, maar wist je ook dat het medische eigenschappen heeft?

In oud Egypte kwamen ze al hier achter en gebruikten ze honing als medicijn. Het word vooral gebruikt om ontstekingen te remmen en het lichaam sterker te maken. Honing is dan ook een natuurlijk voeding, dat je immuunsysteem versterkt. Het word nu ook in ziekenhuizen gebruikt, om ontstekingen te remmen en het word vooral voor brandwonden gebruikt, dat veel risico lopen te ontsteken.

Het dus eigen een wonder uit de natuur, dat niet enkel gezond is voor het lichaam, maar ook het lichaam geneest. Een andere natuur product dat in hetzelfde categorie thuishoort, is de bijenpollen. Bijenpollen worden zoals de naam het al eigenlijk zegt, ook door bijen gemaakt en is dus ook puur natuur. Het bevat zelfs nog meer vitamines en mineralen dan honing, alleen smaakt het niet zo lekker, als honing.

Leave a Reply