Sim only

Sim only is een telefoonabonnement, waarbij je alleen het simkaart krijgt en als je al een goede toestel hebt, kan je natuurlijk het beste voor deze abonnement gaan, omdat het veel goedkoper is.

 

sim onlyEen paar weken voordat mijn huidige abonnement afliep, heb ik gekeken naar verschillende abonnementen en deze met elkaar vergeleken. Ik vond al de abonnementen eigenlijk wel duur, ook al wanneer ik voor een wat mindere toestel ging. Ik had eigenlijk ook geen nieuwe toestel nodig, want mijn smartphone werkte nog prima en het lag perfect in mijn hand. De wat nieuwere smartphones vind ik veel te groot en die kan ik niet met 1 hand gebruiken. Een vriendelijke verkoopster bood me bij de 4de of 5de winkel, waar ik naar binnen liep een sim only abonnement aan. In het abonnement zat onbeperkt bellen en sms’en, plus 500mb data voor maar 14.95. Ik was er bijna voor gegaan, maar besloot toch voorzichtig te zijn en nog verder te kijken, en vertelde haar dat ik er nog over moest nadenken.

 

Het was toch slim van mij om ook de sim only vergelijken, want ik wam nog een goedkopere sim only abonnement tegen. Ik kreeg precies hetzelfde pakket aangeboden, maar dan voor 9,99. Deze abonnement heb ik niet gelijk genomen maar na heel veel sim only abonnementen vergeleken te hebben, kwam ik toch tot de conclusie dat deze het goedkoopste was. Wil je meer informatie of direct een simonly aanschaffen? Kijk dan eens op een van de onderstaande links:

 

Leave a Reply