Snel afvallen met Cambridge dieet

Dieet

Voor mensen die binnen een korte periode veel willen afvallen is het Cambridge dieet ideaal. Met het Cambridge dieet kun je al binnen een week 5 kilo kwijt raken en hierbij hoef je niet eens te sporten.

Vloeibare dieet

Cambridge dieetHet Cambridge dieet bestaat vooral uit vloeibare voeding en het vergt veel discipline. Het standaard Cambridge dieet bestaat uit drie momenten op een dag waarop je de vloeibare voeding drinkt. In het Cambridge dieet formule zit alles wat je lichaam nodig heeft, om zo verantwoord te kunnen afvallen. In het Cambridge dieet formule zitten de vetten, vezels, koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en alle mineralen dat je nodig hebt op een dag. Je komt met deze dieet dan ook geen belangrijke voedingstoffen tekort.

Strenge dieet

Het Cambridge dieet is wel heel streng en je moet je precies aan de voorgeschreven regels houden. De voeding formule is heel precies afgesteld en hier moet je ook aan houden. Als je op een dag nog andere dingen bij eet of extra dingen aan het dieet toevoegt kan het resultaat heel erg tegenvallen. Het Cambridge dieet is een dieet dat heel precies is afgesteld en de regels moeten precies gevolgd worden voor een goede resultaat. Je moet het ook voor een lange periode zien vol te houd, maar als je het allemaal kunt zal je al snel resultaat zien. In de eerste week zie je vooral gelijk het resultaat en daarna gaat het wat langzamer, omdat je lichaam went aan het dieet.

Leave a Reply