Solex huren Breda

Solex Huren In Breda

Op zoek naar een uniek uitje?

Solex huren in BredaWoont u in de omgeving van Breda en zou u toch zo graag nog eens een nostalgisch ritje willen maken op een originele en authentieke solex? Of gaat u met de familie voor het weekend naar West-Brabant en wilt u de regio op een leuke en speciale manier ontdekken en verkennen? Wat u redenen ook mogen zijn, een solex huren in Breda is altijd een goed idee. Wij helpen u graag om dit te verwezenlijken en op deze website kunt u dan ook van alles te weten komen over het proces en de uitjes die u kunt maken. Dat is natuurlijk wel zo handig: alles op één plek!

Waarom zo?

Wat is nu precies een solex en waarom zijn er tegenwoordig zoveel bedrijven die deze bijzondere snorfietsen verhuren? Tussen 1946 en 1988 het Franse bedrijf de eerste Vélosolex, dat in Nederland doorgaans wordt afgekort. Dit waren rijwielen die werden aangevoerd met behulp van een motortje, en zo was de snorfiets voor de massa bedacht. Het duurde niet lang voordat het een ware rage werd en de bromfietsen werden overal geproduceerd. In Nederland maakte Productiemaatschappij Van der Heem NV de officiële modellen tussen 1948 en 1969. Tegenwoordig kunt u in Breda nog een aantal oude exemplaren tegenkomen, maar ze zijn lang niet meer zo wijdverspreid en modieus als in de jaren 60. U kunt echter nog wel een solex huren om dat fijne nostalgische gevoel terug te krijgen of om voor het eerst te ontdekken waarom zoveel mensen besloten een snorfiets te kopen of huren in Breda.

Waarom hier?

Waarom zou u nu juist in de Bredase omgeving een solex huren? Niet alleen is het al eeuwenlang de voornaamste stad van West-Brabant, ook is het de derde grootste gemeente van Noord-Brabant en de negende van heel Nederland. Wanneer u besluit een snorfiets te huren in Breda kunt u optimaal genieten door de stad van al haar kanten te zien. Een solex huren in Breda is een leuke manier om alle historische plekjes binnen korte tijd te zien en u kunt zelfs kiezen voor professionele begeleiding die u een beter idee geeft van alles wat u bezichtigt. Besluit daarom vandaag nog te huren.

Huur vandaag nog!

Wilt u direct een solex huren in Breda of hebt u nog onbeantwoorde vragen? Neem eens een kijkje op onze website en lees nog veel meer informatie over het huren van een bromfiets. U vindt hier alles wat u wilt weten.

Leave a Reply