Sunny Beach in Bulgarije

Sunny BeachSunny Beach is een populaire vakantiebestemming voor jongeren en jongvolwassenen. Overigens niet alleen maar jongeren, want er zijn gedurende het jaar ook genoeg ouderen te vinden in Sunny Beach. Voor meer informatie kun je kijken op www.sunnybeach-bulgarije.nl.

Jaarlijks gaan er vele duizenden Nederlanders naar Sunny Beach. Sunny Beach is gelegen aan de Zwarte Zee in Bulgarije. In het Bulgaars heet de plaats overigens Slantsjev Brjag, wat zonnige kust in het Nederlands betekent. Het is een heerlijke plaats om heerlijk te feesten, maar overdag kun je ook relaxen langs het strand. Het strand is overigens liefst 8 kilometer lang. Op de boulevard vind je diverse restaurants, waar je heerlijk kunt eten en ’s avonds kun je helemaal uit je dak gaan in de uitgaansgelegenheden.

Qua overnachtingsmogelijkheden zit je hier ook wel goed. Achter de boulevard zijn zo’n 600 hotels te vinden en vele zijn van goede kwaliteit. Er komen namelijk steeds meer hotels bij en om tussen al deze hotels het hoofd boven het water te kunnen houden moeten de hotels wel een goede werk leveren. Het grote voordeel aan Sunny Beach is dat het zo betaalbaar is. Je kunt heerlijk uit je dak gaan tijdens je verblijf, zonder veel geld te hoeven uitgeven.

Het weer is bijzonder aangenaam. Tijdens de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven en de zo’n schijnt gemiddeld 10 uur op een dag. De maximale temperatuur is 35 graden en het regent er nauwelijks. Qua temperatuur zijn de maanden juli en augustus perfect.

Leave a Reply