Tanden thuis bleken

Zelf Je Tanden Bleken

Thuisbleken is de methode dat veel tandartsen gebruiken, voor het tanden bleken. Het is een procedure dat onder de toezicht van de tandarts gebeurt en het gebeurt meestal in een aantal korte sessies.

De eerste afspraak

Zelf je tanden blekenBij de eerste afspraak kijkt de tandarts naar de tanden en bepaald of het mogelijk is, om de tanden te bleken. Ook zal die kijken wat de beste plan van aanpak is, vervolgens zal die bespreken tot welke graad de patiënt zijn tanden wil bleken. Op het einde word er een afdruk van het gebit gemaakt, zodat er een bleeklepel gemaakt kan worden. Met de bleeklepel word de bleek gel aangebracht. Het beschermt ook de rest van het gebit tegen de bleek. De bleeklepel word door een technicus gemaakt en het zal perfect op het gebit van de patiënt passen.

De tweede afspraak

Bij de tweede afspraak kan de patiënt de bleeklepel uitproberen en word er gekeken of het perfect past. Als het goed is, krijgt de patiënt de bleeklepel en de gel mee naar huis. Thuis kan die het vervolgens gebruiken, met de instructies van de tandarts. Na enkele zullen de resultaten verschijnen, maar de tanden worden pas na een paar weken pas echt wit.

Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply