Voetbal binnen handbereik

Teletekst Voetbal

Heb je altijd alles over voetbal binnen handbereik willen hebben? Dit is gewoon mogelijk met je afstandbediening. Op teletekst 818 vind je alle actuele informatie over de eredivisie.

Wat is teletekst 818?

teletekst 818Veel jongeren weten tegenwoordig niet eens meer wat de teletekst is laat staan teletekst 818. Voor de tijd van de internet gebruikten mensen vooral de teletekst voor informatie over van alles. Op de teletekst vind je informatie over actuele programma’s en je kunt zien wat er de komende dagen op tv komt. Op de teletekst kun je tevens het nieuws vinden en natuurlijk voetbaluitslagen. Elk van deze onderwerpen heeft zijn eigen pagina en voetbal dus ook. Voor voetbal moet je 818 op te afstandbediening intoetsen, wanneer je op de teletekst bent en daarom staat het bekend als teletekst 818.

Op het internet

Het vertrouwde teletekst 818 is tegenwoordig ook op het internet te vinden. Je kunt dus ook gewoon op je tablet of smartphone snel de voetbaluitslagen zien. De pagina van teletekst 818 vind je op het internet heel makkelijk door gebruik te maken van Google of je kunt deze pagina bezoeken voor meer informatie.

Is het nog actueel?

Teletekst 818 is verrassend actueel en word door veel mensen gebruikt, ondanks dat de Teletekst zelf niet meer zo vaak word gebruikt. Teletekst 818 is een vertrouwd adres waar mensen snel resultaten kunnen vinden over hun clubs en blijft hierdoor nog enorm populair.

Leave a Reply