Voor je kinderen wil je het beste

Voor je kinderen wil je altijd het beste en je wil ze natuurlijk in mooie kleding kleden. Kinderkleding is wel duur en helemaal als je een goede merk wil, daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan, om te kijken of er goedkopere manieren zijn.

kindermodeOnze eerste conclusie is dat de kinderkleding online veel goedkoper. We hebben namelijk, meerdere winkels vergeleken met verschillende online winkels en het was al vrij snel duidelijk, dat online de kleding goedkoper is. We hebben natuurlijk ook even gekeken naar hoe dit mogelijk was en kwamen tot de conclusie dat het met kosten te maken heeft. De gewone winkels hebben meer kosten, omdat de winkelpanden niet bepaald goedkoop zijn en er komen nog veel bijkomende kosten, zoals verkoopmedewerkers en utiliteiten. De online winkels hebben deze kosten niet en kunnen zo hun kleding goedkoper verkopen. Veel bekende winkels hebben nu trouwens ook online winkels, omdat het een goedkope manier is om hun kleding te verkopen.

We zijn in ons onderzoek ook nog een bijzondere winkel tegengekomen, namelijk de kindermodeoutlet.nl waar de kinderkleding nog goedkoper is, omdat het een outlet is. Je waarschijnlijk wel eens van een outlet gehoord, het is een winkel dat kleding tegen hele lage prijzen verkoopt en deze outlet is gewoon online, waardoor die nog goedkoper is. Wil je meer weten dit onderwerp? Kijk dan eens op deze website.

Leave a Reply