Waar kun je een iPhone 6 aanschaffen?

De iPhone 6 is over een tijdje in Nederland verkrijgbaar en veel mensen hebben maar al te graag zo’n telefoon in hun bezit. Niet onlogisch, want het is een nieuwe smartphone met weer tal van nieuwe mogelijkheden. De technologie staat immers niet stil en dat is ook te zien, want iedere nieuwe smartphone van een bepaalde fabrikant wordt logischerwijs beter.

Abonnement

Je kunt het toestel los kopen, maar wanneer je goedkoper uit wilt zijn kun je er voor kiezen een abonnement af te sluiten. Als je een abonnement af gaat sluiten ben je goedkoper uit dan wanneer je een toestel los koopt. Verschil is wel dat dit op korte termijn is. Je hebt dan dus wel direct een iPhone 6, maar wat daarentegen duur is, zijn de maandelijkse abonnementskosten. Afhankelijk van je wensen betaal je voor je iPhone 6 699 tot 899 euro.

Wanneer is de iPhone beschikbaar

De iPhone 6 is niet direct te koop in Nederland. Eerst zal deze op 19 september 2014 in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk te koop zijn. Hiernaast gaat het overigens nog om een aantal andere landen. Een week later, op 26 september 2014, is Nederland aan de beurt. Hetzelfde geldt voor België. Je kunt de nieuwe iPhone 6 of de iPhone 6 Plus kopen bij Apple of door een abonnement af te sluiten bij een telefoonprovider.

Bij diverse webshops en winkels kun je de iPhone 6 bestellen. Kijk maar op iPhone 6 kopen online en je ziet direct een aantal winkels waar je deze kunt bestellen. Hierbij gaan we uit van het toestel samen met een abonnement. Bij sommige aanbieders van abonnementen krijg je het toestel er gratis bij. Andere aanbieders vragen een bedrag voor het toestel. Het kan in dat geval gaan om enkele tientallen tot een paar honderd euro.

Leave a Reply