Waarom Schiphol belangrijk is voor de zakenreiziger

x24park2.jpgVanaf Schiphol vliegen ieder jaar miljoenen mensen naar vakantiebestemmingen, familie, vrienden en zakenrelaties. Zakenreizigers passeren de grenzen van Nederland iedere dag in grote getale dankzij de centrale ligging van de luchthaven.

Het is dan ook niet raar dat Schiphol het grootste vliegveld van Nederland is, maar ook één van de belangrijkste vliegvelden binnen Europa. Na Heathrow Londen, Charles de Gaulle Parijs en Frankfurt is Schiphol de drukste luchthaven van de Europese Unie. Schiphol huist luchtvaartmaatschappijen KLM, ArkeFly, Transavia, Corendon en Martinair. Ook Delta Air Lines, Vueling en easyJet worden er gehuisvest.

Schiphol is een eenvoudig te bereiken vliegveld en dat is een belangrijk voordeel voor bedrijven en zakelijke reizigers. Daarnaast kan men vanaf Schiphol tal van bestemmingen rechtstreeks bereiken en van tal van plaatsen Schiphol rechtstreeks bereiken. De ligging is ideaal voor de breed georiënteerde ondernemer.

Zakelijke relaties ontvangen

Naast de vele faciliteiten en belangrijke ligging van Schiphol biedt de luchthaven ook diverse diensten aan bedrijven. Denk aan het gastvrij ontvangen of begeleiden van een (belangrijke) zakenrelatie. Hiervoor kunnen bedrijven gebruikmaken van Axxicom, zij zorgen voor een vriendelijk en professioneel ontvangst van uw gasten wanneer deze op Schiphol aankomen.

Daarnaast zijn er ook vele lounges en restaurants waar men kan afspreken of tot rust kan komen op de drukke luchthaven.

ABN Amro Lounge

Een goed voorbeeld van een populaire lounge is de ABN Amro Preferred Banking Lounge. Hier kunt u rustig beginnen aan uw reis, maar ook relaties ontvangen. Zo biedt de lounge gratis internet, is er een valuta exchange en kunt u er een reisverzekering afsluiten. De lounge is toegankelijk voor alle reizigers op Schiphol en er is geen clubkaart voor vereist. Een ideale plek voor zakenreizigers om even tot rust te komen, te vergaderen of simpelweg de bankzaken door te spreken met een preferred banker. De ABN Amro Lounge is iedere dag open van 06:00 uur tot 22:00 uur.

Voordelen voor zakenreizigers

We hebben hierboven al een aantal voordelen en interessante faciliteiten genoemd, maar hieronder zetten we nog even een aantal belangrijke voordelen voor u op een rijtje:

  • Schiphol is centraal gelegen en biedt rechtstreekse verbinding met belangrijke delen van Europa;
  • Parkeren op Schiphol is geen enkel probleem en ook de tarieven zijn zeer redelijk. Zowel voor kort als lang parkeren op Schiphol zijn er mogelijkheden;
  • Er zijn tal van mogelijkheden om even tot rust te komen of om te vergaderen op Schiphol.

Leave a Reply