WordPress updates

Voor WordPress komen er regelmatig updates uit en dit is niet enkel voor de WordPress software zelf, want er zijn ook vaak updates voor de plugins en thema’s. De updates zijn ervoor bedoelt om te verbeteren en eventuele problemen eruit te halen.

Verbeteren en beveiligen

wordpress updatesDe WordPress updates zijn ervoor bedoelt, om te verbeteren en beveiligen. Bij WordPress heb je dan ook regelmatig updates, om deze doelen te bereiken. Dit komt doordat niet alleen WordPress hier aan werkt, maar naast WordPress zelf is er ook een hele gemeenschap, dat werkt aan het verbeteren van WordPress. Zo komen er regelmatig nieuwe plugins uit voor WordPress en worden updates gemaakt, zodat de oude plugins nog beter werken.

Naarmate tijd vordert word het makkelijker voor hackers, om plugins en thema’s te misbruiken. Door de regelmatige updates word dit wel heel lastig voor ze, daarom hebben de WordPress websites dat goed onderhouden worden, haast nooit last van hackers of malware.

Iedere week updates installeren

Voor een goede WordPress onderhoud is het wekelijks installeren van updates in principe voldoende. Het neemt wel veel tijd in beslag, maar het zorgt er wel voor dat de WordPress website goed werkt en beschermt blijft. De mensen dat wel eens gehackt zijn, weten wat de waarde is van een goede WordPress onderhoud. De mensen dat weinig tijd hebben om het zelf te doen, besteden het daarom vaak uit aan een WordPress onderhoud service. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply