Zelf een raam plaatsen

Doe het zelf is tegenwoordig heel populair, vooral wanneer er weer eens mooi weer is. Tegenwoordig zijn er zoveel doe het zelf klussers, dat de Gamma elke dag een koopavond heeft en 7 dagen per week open is.

Eigen ramen plaatsen

zelf raam vervangenVeel dingen deden mensen al zelf en nu is het ook populair geworden, om eigen ramen te plaatsen. Dit komt door de lage prijzen van ramen en het geld dat bespaart word, wanneer deze vervangen worden. Bij veel oude woningen staan er namelijk ramen, dat elke jaar honderden euro’s kosten, dit komt doordat ze niet goed isoleren. Met nieuwe ramen kan er goed ge├»soleerd worden, wat weer elke jaar veel geld bespaart.

De ramen worden vaak zelf geplaatst, omdat dit goedkoper is dan een vakman inschakelen, Een vakman moet namelijk vaak per uur betaald worden en dit kan oplopen, als er veel ramen vervangen moeten worden. Veel mensen doen het daarom liever zelf en er zijn zelf mensen dat er een cursus voor volgen.

Cursus ramen plaatsen

De cursus ramen plaatsen.is een cursus van 2 uur en het kost 10 euro. Mensen kunnen tijdens deze cursus ramen leren plaatsen vak vakmensen. Het is de bedoeling, dat na de afloopt van de cursus, iedere cursist een raam moeiteloos kan plaatsen.

Bekijk voor meer informatie de onderstaande video, mogelijk gemaakt door raamwinkel.be

Leave a Reply